parallax background
Халкидики

Бар на плажа

„Сахара Ресорт“

Избегајте од градот - Придружете се на „Сахара Ресорт“


На само 20 минути од центарот на Солун, амбиентот се менува. Ситниот, златен песок што исчезнува во сините води, единствениот пејсаж и бесконечната плажа сочинуваат една идилична околина која ги буди сите ваши сетила.

Екипата на „Сахара Ресорт“ нуди услуга на плажа од врвен квалитет обезбедувајќи го вашето апсолутно релаксирање. Од 9 часот наутро можете да ги вкусите најдобрите сорти кафе, освежителни уникатни коктели и инспирирани вкусни креации додека уживате во удобноста и беспрекорната организираност на најголемиот бар на плажа во Грција. Забавата крај морето завршува доцна навечер со забава, концерти на познати уметници и настани со познати странски диџеи.

Ако посакувате едно поискрено искуство, можете да го одберете ВИП просторот на „Сахара Ресорт“ и да уживате во персонализирана услуга, масажи и најудобни лежалки на Халкидики.

Во бутикот на ресортот можете да купите посебна облека за плажа така што не само што ќе се чувствувате, туку и ќе изгледате прекрасни додека уживате во сонцето и морето.

Ќе ги засакате...