parallax background
SAHARA

Wedding

Sahara Resort

За вашите посебни моменти!


„Сахарт Ресорт“ претставува идеално место за да ги доживеете вашите најзначајни моменти. Еден „здив“ подалеку од центарот на градот и со 4 различни простории, ќе ви подари едно ретко искуство.

Луѓето од Ресортот ќе им дадат форма на вашите желби и ќе се погрижат за вашиот настан до последниот детаљ. Менито може да се прилагоди на вашите желби како и украсувањето на просторот, коешто може да иде преземено од нашата искусна екипа.

Се организираат свадбени настани, крштевки, деловни манифестации, претсвадбени забави и момински/ергенски вечери. Се наоѓа на 20 минути од центарот на градот, со непосреден и лесен пристап од аеродромот и комотен паркинг од 1200 места за паркирање.

Нашите простории

Одберете ја идеалната сценографија

Отворен
простор


За големи настани со многу луѓе, овој простор (1000 m2) може да се обликува токму како што вие посакувате.


ВИП
клуб


Приватен простор со висока естетика, со капацитет од 120 луѓе.

Простор
на плажа


Надворешен простор на плажа, идеален за Beach Party.


Покриен
простор


Која може да опслужи до 250 луѓе (во случај на лошо време).


Се грижиме за секој детаљ


 • 1200 паркинг места
 • Кетеринг
 • Украсување
 • DJ/ Уметници
 • Озвучување и осветлување
 • Фотографирање
 • Опрема
 • Детско игралиште
 • Транспорт
 • Сместување (хотел - AirBNB)
 • ВИП автомобили
 • Огномет