parallax background
SAHARA

Wedding

Sahara Resort

Për momentet tuaja të veçanta!


Sahara Resort është vendndodhja ideale për të organizuar çastet tuaja më të rëndësishme.

Një frymë larg nga qendra e qytetit dhe me 4 ambiente të ndryshme, do t’ju falë një përvojë të rrallë. Stafi i Resortit do t’i japë jetë dëshirave tuaja dhe do të përkujdeset për eventin tuaj deri në detajin e fundit. Menyja mund të përshtatet sipas dëshirave tuaja, si dhe dekorimi i ambientit që stafi ynë me përvojë mund të ndërmarrë.

Organizohen evente martesore, pagëzime, evenimente korporatash, fejesa dhe festa beqarie. Gjendet 20 minuta larg nga qendra e qytetit, me akses të afërt dhe të lehtë nga aerodromi, si dhe parkim komod prej 1200 vendesh.

Ambientet tona

Zgjidhni ambientin ideal

Open
Area


Për evente të mëdha me shumë persona, ky ambient (1000 m2) mund të personalizohet ashtu siç saktësisht e dëshironi.


VIP
Area - Restaurant


Një hapësirë private me estetikë të lartë, me një kapacitet prej 120 personash.

Seaside
Area


Hapësirë e jashtme në plazh, ideale për Beach Party.


Covered
Space


I cili mund të shërbejë deri në 250 persona (në rast të motit të keq).


Përkujdesemi për çdo detaj


 • Parkim prej 1200 vendesh
 • Catering
 • Dekorim
 • DJ/ artist
 • Audio dhe ndriçim
 • Shërbim fotografik
 • Pajisje
 • Shesh lojërash për fëmijë
 • Transport
 • Akomodimi (Hotel - AirBNB)
 • Makina VIP
 • Fishekzjarrë